
- 3 kg χοιρινή σπάλα (να έχει λίγο λίπος)
- 2 ντομάτες
- 2 πιπεριές
- 2 κρεμμύδια
__Για τη μαρινάδα:
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα. Σε μία μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε το κρέας και το περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να πάει όλη η μαρινάδα παντού. Σκεπάζουμε τη λεκάνη και τη τοποθετούμε στο ψυγείο για 24 ώρες.
Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τις ντομάτες, τις πιπεριές και τα κρεμμύδια, παίρνουμε τη σούβλα και περνάμε τα κομμάτια του κρέατος χωρίς να τα πιέσουμε πολύ μεταξύ τους ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα και ανά διαστήματα τοποθετούμε ένα κομμάτι από το κάθε λαχανικό μας. Όταν τελειώσουμε το αφήνουμε εκτός ψυγείου για μισή ώρα και ανάβουμε τη φωτιά. Όταν η φωτιά είναι έτοιμη, τοποθετούμε τη σούβλα σε ψιλή σκάλα και το αφήνουμε να ψηθεί για 3 με 3 μιση ώρες.
ΚΑΛΑ ΨΗΣΙΜΑΤΑ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου